Garancia

A Wirtuu Webáruházak által forgalmazott termékekre minden esetben biztosítjuk a gyártók által meghatározott garanciaidőt és más garanciális feltételeket. A meghibásodott, vagy más garanciavállalási feltételnek nem megfelelő termékek esetében a gyártók hivatalos márkaszervizei járnak el.

Miután a csomagot a kiszállítást végző futártól átvette, kérjük, ellenőrizze annak tartalmát. Amennyiben valami hiányzik a csomagból, kérjük, ügyfélszolgálatunkon haladéktalanul jelezze!

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a vásárlástól az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Felhívjuk figyelmét, hogy csak sértetlen csomagolású, eredeti állapotban lévő termék(ek)et tudunk visszavásárolni.